Varsinais-Suomen vihreiden piirihallitus nimesi kaksi uutta eduskuntavaaliehdokasta 14.4.2019 pidettäviin vaaleihin kokouksessaan 22.10.2018.

Uudet ehdokkaat ovat lastentarhanopettaja, nuorisovalmentaja ja vuoden uusturkulainen 2017 Paco Diop, 34, Turusta sekä Suomen Nuorisovaltuustojen liiton puheenjohtaja, nuorisolautakunnan jäsen Alina Heywood, 20, Turusta.

– Eduskuntavaaleissa tulen keskittymään nuorten asioihin ja tulevaisuuden näkymiin. Haluan olla aktivoimassa nuoria äänestämään ja vaikuttamaan. Mahtavaa olla ehdolla ja päästä kampanjoimaan, Alina Heywood iloitsee.

– Olen ehdokkaana, koska välitän ihmisistä, eläimistä ja tästä maapallosta. Taistelen viimeiseen hengenvetoon köyhyyden torjumiseksi, esimerkiksi leipäjonojen poistamiseksi. Haluan herättää jokaisen ihmisen kiinnostuksen ympäristön hyvinvointia kohtaan ja teen töitä myös eläinten suojelun eteen, Paco Diop kertoo tavoitteistaan.

Varsinais-Suomen vihreillä on nyt kaikkiaan 11 eduskuntavaaliehdokasta. Vihreät asettavat Varsinais-Suomessa eduskuntavaaleihin täyden 17 ehdokkaan listan. Lisää ehdokkaita nimetään edelleen marras-joulukuussa. Vihreiden tavoitteina eduskuntavaaleissa Varsinais-Suomessa on 17 prosentin kannatusosuus ja kolme kansanedustajaa.

Vihreiden varsinaissuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaiden esittelyt.