Vihreät on nimennyt eduskuntavaaliehdokkaakseen Turun kaupunkiympäristölautakunnan puheenjohtajan, toiminnanjohtaja ja tutkija Saara Ilvessalon.

Saara Ilvessalo, 29, on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri, ja hän työskentelee toiminnanjohtajana ja tutkijana yliopistojen oikeustieteellisessä Itämeri-osaamiskeskuksessa.

– Päätin lähteä ehdolle, koska maailma ei odota, että joku muu jossakin ratkaisee ongelmat: ilmastonmuutoksen, koulutusleikkaukset, demokratian kriisin ja epätasa-arvon. On vaikea kuvitella elämää, jossa en yrittäisi tehdä osaani yhteiskunnan parantamiseksi, Ilvessalo tiivistää.

Saara Ilvessalo on toiminut Turussa kuntapolitiikassa jo 10 vuotta. Hän on toisen kauden kaupunginvaltuutettu.

Varsinais-Suomen vihreillä on nyt kaikkiaan 14 eduskuntavaaliehdokasta. Vihreät asettavat Varsinais-Suomessa eduskuntavaaleihin täyden 17 ehdokkaan listan. Lisää ehdokkaita nimetään edelleen marras-joulukuussa. Vihreiden tavoitteina eduskuntavaaleissa Varsinais-Suomessa on 17 prosentin kannatusosuus ja kolme kansanedustajaa.

Lisätietoja:
Saara Ilvessalo, saara.ilvessalo@vihreat.fi, p. 040 050 4089

Lue lisää Saarasta