Varsinais-Suomen vihreät valitsi syyskokouksessaan piirijärjestön puheenjohtajaksi turkulaisen Mari Kousa-Kuusiston. Kousa-Kuusisto valittiin jatkamaan tämän vuoden heinäkuussa alkanutta työtään puheenjohtajana. Kousa-Kuusisto on myös vihreiden puoluehallituksen jäsen ja varavaltuutettu Turussa.

– Varsinais-Suomen kunnissa on paljon potentiaalisia vihreiden äänestäjiä, tätä tukevat sekä eduskuntavaalien 2019 ja presidentinvaalien 2018 äänestystulokset. Siksi me teemme nyt kaikkemme ehdokashankinnan eteen, jotta saamme jokaiseen kuntaan vihreitä kuntavaaliehdokkaita, Mari Kousa-Kuusisto sanoo.

– Odotan innolla yhteistyötä kaikkien Varsinais-Suomen vihreiden yhdistysten kanssa. Meillä on ympäri piiriä upeita yhdistyksiä ja luottamushenkilöitä, joiden voimat yhdistämällä saamme maakunnasta entistä vihreämmän, Mari Kousa-Kuusisto nostattaa henkeä.

Varsinais-Suomen vihreiden piirihallitus 2020-2021:

puheenjohtaja Mari Kousa-Kuusisto, Turku

jäsenet
Jukka Lampikoski, Kaarina, vara Anna Tonttila, Kaarina
Kati Systä, Åbo, vara Iida Salonen, Rusko
Maritta Vuorinen, Turku, vara Niina Ratilainen, Turku
Egon Nordström, Pargas, vara Tea Sundqvist, Pargas
Sara Luotonen, Kaarina, vara Markus Norrgran, Turku
Pekka Heikkilä, Raisio, vara Saija Porramo, Naantali
Vappu Nieminen-Pihala, Lieto, vara Sampsa Heinonen, Loimaa
Sari Pesonen, Salo, vara Toni Etelä, Salo
Sari Mäkiö, Masku, vara Marko Reini, Turku

Varsinais-Suomen vihreät ry:n syyskokous pidettiin la 14.12.2019 Turussa.