Varsinais-Suomen vihreät hakee järjestökoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen.

Järjestökoordinaattorin toimenkuvaan kuuluu Varsinais-Suomen vihreät ry:n jäsenyhdistysten monialainen tukeminen koko maakunnassa sekä kuntavaalikampanjan koordinointi.

Etsimme omatoimista, innostavaa ja yhteistyökykyistä järjestökoordinaattoria, jolla on kokemusta yhdistyshallinnosta. Edellytämme hakijoilta aiempaa laajaa kokemusta järjestö- tai yhdistystoiminnasta. Toivomme kokemusta kampanjatyöstä tai siihen verrattavissa olevasta kokonaisuudesta.

Työskentely tapahtuu pääosin piirin toimistossa Turussa, mutta työtehtäviä on koko Varsinais-Suomen vaalipiirin alueella. Työntekijä tarvitsee oman tietokoneen. Tehtävään valittavalla henkilöllä on oltava henkilöauton ajokortti. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työntekijän säännöllinen työaika on joustavasti 15.10.2020 – 31.5.2021 30 h/viikko ja 1.6.2021 – 31.12.2021 20 h/viikko. Järjestökoordinaattorin vastuulla on myös kuntavaalikampanjan valmistelua piirin alueella, jonka vuoksi työtunteja on työsuhteen alussa enemmän. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Palkkaus on Vihreän liiton työehtosopimuksen mukainen (2480 €/kk kun työtunteja on 35 h/viikko).

Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 27.9.2020 osoitteeseen varsinais-suomi@vihreat.fi. Työhaastattelut aloitetaan viikolla 40.

Tule tekemään kanssamme parempaa vihreää tulevaisuutta.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Olli Välke, p. 050 328 6410 (arkisin klo 10–16)