Vihreiden Turun-toimisto on muuttanut uuteen, saavutettavampaan ja toiminnallisesti parempaan paikkaan Turun keskustassa.

Uuden toimipaikan osoite on Yliopistonkatu 37, 20100 Turku. Vanha toimisto Tuomaanpolulla ei ole enää käytössä.

Uusi toimisto ei ole vielä toiminnallisesti täysin valmis, vaan se vaatii vielä esteettömysparannuksia ennen kuin siellä voi järjestää tilaisuuksia. Nämä muutokset tehdään mahdollisimman nopeasti. Ymmärrettävistä syistä toimistolla ei nyt järjestetä tupaantuliaisia.

Toimistolla ei ole aukiolo- eikä päivystysaikoja. Toimiston käytöstä ja toimistolla vierailusta pitää sopia etukäteen kulloinkin asianomaisen tahon kanssa.

Toimistolla toimivat mm. Turun vihreä kunnallisjärjestö, Varsinais-Suomen vihreät, Turun Vihreät, Turun vihreät nuoret ja opiskelijat, Turun seudun vihreät naiset, Varsinais-Suomen Tieteen ja teknologian vihreät sekä Vihreä liitto r.p.

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja Olli Välke, p. 050 328 6410