Turkuun valitaan kevään vaaleissa ensimmäinen pormestari, jonka johdolla päätetään kaupungin suunnat seuraaviksi vuosiksi. Vihreänä pormestarina haluaisin luoda Turusta kaupungin, jossa koronapandemian jäljet korjataan ihmisten arjessa, ilmastotavoitteista tehdään totta ja kaupunkilaisten ääni kuuluu päätöksenteossa. Haluan tarjota turkulaisille inhimillisen ja tulevaisuuteen uskovan vaihtoehdon. 

Vihreät on ollut viime kuntavaalien jälkeen Turun toiseksi suurin puolue ja se on näkynyt. Olemme tehneet vihreitä päätöksiä ilmastonmuutoksen hillinnässä, koulujen puolustamisessa ja ennaltaehkäiseviin palveluihin panostamisessa. Nyt on aika ottaa seuraavat askeleet kohti kestävää kaupunkia, ja siihen meitä tarvitaan. 

Tulevaisuuden vihreässä kaupungissa lähiluonto on kaikkien saavutettavissa ja pyörällä ja joukkoliikenteellä on helppo liikkua. Turku ei vain pyri olemaan, vaan myös on hiilineutraali kaupunki vuonna 2029. Torjumme ylisukupolvista köyhyyttä laadukkailla palveluilla, joihin ihmiset pääsevät heti, kun niille on tarvetta. Kouluista ei leikata, sillä niissä rakennetaan yhdenvertaista huomista. Taloutta hoidetaan kestävästi investoiden, ennaltaehkäisten ja elvyttäen. Vihreän pormestarin Turussa kaupunkikulttuuri on elävää ja jokainen kaupunkilainen otetaan mukaan.