Pöytyän vihreiden valtuustokausi 2017–2021

Pöytyän vihreiden valtuustokausi 2017–2021

Olen ensimmäinen Vihreä valtuutettu Pöytyällä koskaan. Pöytyän Vihreille kuluva valtuustokausi on ollut siis ensimmäinen laatuaan ja Vihreä valtuustoryhmä on koostunut tämän kauden aikana yhdestä varsinaisesta valtuutetusta ja kahdesta varavaltuutetusta. Nyt kun valtuustokautta tarkastelee lähes neljän vuoden jälkeen, voi todeta, että paljon olemme saaneet aikaiseksi ja todella paljon olemme ennen kaikkea oppineet kuntapolitiikasta.

Maaseutuvihreät – onko meitä?

Maaseutuvihreät – onko meitä?

Pyrin lähestymään isojakin haasteita positiivisen kautta. Edessämme oleva muutos on suuri mahdollisuus maaseudulle, mutta sen eteen on oltava valmiita tekemään töitä ja ehdottomasti etupainotteisesti. Biokaasu, paikkariippumaton työnteko, luomutuotanto ja kotimaan matkailu. Muutamia mahdollisuuksia mainitakseni.

Metsän vihreää terapiaa

Metsän vihreää terapiaa

Lukuisat suuret kansainväliset väestötutkimukset ja myös suomalaisilla tehdyt tutkimukset puoltavat luonnon merkitystä ihmiselle, oli sitten kyseessä lähipuisto, oma vihreä piha, marjametsässä käynti, mökkiviikonloppu tai viikon erämaavaellus. Esimerkiksi allergioiden ehkäisyssä ympäristön monimuotoisuus on kuitenkin ensisijaisen tärkeää. Samoin luonnossa voimaantumiselle tärkeää on luonnon monimuotoisuus.

Vihreät kuntavaaliehdokkaat Varsinais-Suomessa

Varsinais-Suomessa voit äänestää vihreää ehdokasta seuraavissa kunnissa. Kunnan nimeä klikkaamalla löydät paikalliset ehdokkaat. Kaarina Kemiönsaari Koski Tl Laitila Lieto Loimaa Masku Naantali Paimio Parainen Pöytyä Raisio Rusko Salo Sauvo Somero Turku Uusikaupunki...