Kaunis, vihreä Vehmaa

Kaunis, vihreä Vehmaa

Vehmaalla on upeaa luontoa, jota tulisi suojella ja arvostaa. Mikä voisi olla ihanampi kasvuympäristö lapsillemme, kuin tämä kaunis maalaiskunta! Täällä on metsiä, ihania uimapaikkoja ja paljon erilaisia eläimiä. Muutettuamme kaupungista Vehmaalle, on 3-vuotiaalle lapselleni ollut elämys nähdä pihamaalla vierailevia jäniksiä ja talon vieressä pellolla päivittäin ruokailevia metsäkauriita.

Vihreät on Maskun aktiivisin ryhmä

Vihreät on Maskun aktiivisin ryhmä

Vuoden 2017 vaaleissa tapahtui vihreiden läpimurto Maskussa, kun saimme 4 valtuutettua 35 valtuutetun joukkoon, kun aiemmassa valtuustossa oli vain yksi vihreä 43 joukossa. Huhtikuussa järjestetään jälleen kuntavaalit ja onkin aika punnita, miten puolueet ovat toteuttaneet edellisten vaalien alla äänestäjilleen antamiaan lupauksia.

Pöytyän vihreiden valtuustokausi 2017–2021

Pöytyän vihreiden valtuustokausi 2017–2021

Olen ensimmäinen Vihreä valtuutettu Pöytyällä koskaan. Pöytyän Vihreille kuluva valtuustokausi on ollut siis ensimmäinen laatuaan ja Vihreä valtuustoryhmä on koostunut tämän kauden aikana yhdestä varsinaisesta valtuutetusta ja kahdesta varavaltuutetusta. Nyt kun valtuustokautta tarkastelee lähes neljän vuoden jälkeen, voi todeta, että paljon olemme saaneet aikaiseksi ja todella paljon olemme ennen kaikkea oppineet kuntapolitiikasta.